середа, 05 грудня 2007 13:16

У Луценка знають, ким замінити Медведька

Депутатська група "Народна Самооборона" у складі фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" готова запропонувати Президентові Віктору Ющенку кандидатуру на посаду генерального прокурора.

Про це повідомив депутат Верховної Ради від НУНС Тарас Стецьків.

"Поза всяким сумнівом, в "Народної Самооборони" є ця кандидатура, упевнений, що цю кандидатуру підтримає повністю фракція "Наша Україна - Народна Самооборона", - сказав він.

Стецьків допускає, що саме кандидатура, запропонована його депутатською групою, буде внесена коаліцією на розгляд Президентові.

"Будемо пропонувати Президентові на розгляд, і прекрасно розуміємо, що в Президента також може бути своє бачення цього питання", - говорить Стецьків.

Разом із тим він не називає прізвище претендента на посаду генпрокурора.

"Це з етичної точки зору - ми поки не називаємо прізвищ", - говорить депутат.

Фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" почала збір підписів депутатів Верховної Ради про висловлення недовіри генеральному прокуророві Олександру Медведьку.

У жовтні лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко прогнозував, що після початку роботи коаліції буде змінено генерального прокурора, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка знають, ким замінити Медведька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі