пʼятниця, 01 лютого 2008 12:11

У Луценка відповіли Піскуну: "Повний Піскун" у нас вже був

"Сьогодні питання сумісництва стоятимуть перед новим депутатським корпусом, тому що сумісники є завжди. Якщо якісь положення закону про особливості звільнення з посад народних депутатів несумісні з Конституцією, то ми, народні депутати, маємо зробити все, щоб ці несумісності ліквідувати", - вважає нардеп Юрій Гримчак.

Про це він повідомив "Самообороні", коментуючи рішення Конституційного Суду України про визнання неконституційним закону про особливості звільнення з посад осіб, які суміщають депутатський мандат з іншими видами діяльності.

"А щодо заяв Святослава Піскуна про його намір відновитися через суд на посаді Генпрокурора, то хочу нагадати, що "повний Піскун" у нас вже був. Можливо, він і подасть в суд на рішення Президента. Але я хотів би нагадати йому в свою чергу, що рішення Конституційного суду набуває чинності з моменту опублікування і не відміняє рішень, які були прийняті раніше", - наголосив Гримчак.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка відповіли Піскуну: "Повний Піскун" у нас вже був». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі