Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2014 16:25

У Ложкіна немає амбіцій будувати політичну кар'єру — Рибачук

У Ложкіна немає амбіцій будувати політичну кар'єру — Рибачук
luxlux.net

Медіамагнат Борис Ложкін повинен з перших робочих днів зробити Адміністрацію президента максимально відкритою для громадськості та преси.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-голова секретаріату президента, громадський діяч Олег Рибачук, коментуючи призначення Ложкіна на посаду глави Адміністрації.

"Це призначення вдале, враховуючи досвід Ложкіна. Він компетентний. Має досвід вибудовування власних бізнес-проектів, медіа холдингів. Не був замішаний у політичних розкладах. Думаю, в нього немає таких амбіцій і Ложкін не претендує на кар'єру політика", - розповів Рибачук.

Він зазначив, що Ложкін зобов'язаний багато комунікувати особисто, а не через заступників.

"Брифінги в Адміністрації президента треба зробити регулярними, щоб вони були нормальним явищем. Тому що сьогодні суспільство потребує розуміння того, що відбувається. Це дуже важливо в умовах інформаційної війни. Бо, якщо ти сам не пояснюєш, не створюєш інформаційні приводи, то тоді за тебе це зроблять інформаційні опоненти. Ложкін змушений йти на контакти і брати на себе шквал неприємних запитань і пояснень. Офіс президента повинен демонструвати зразкову роботу. Це відповідати на запити журналістів у визначені терміни і повно, а не відписками", - зауважив Рибачук.

Він додав про роль глави Адміністрації: "Раніше глави Адміністрацій брали на себе велику частину повноважень президента. Думаю, цього вже не буде. Порошенко не з тих людей, які делегуватимуть ці повноваження. Він контролюватиме багато речей особисто".

Нагадаємо, указ про призначення Ложкіна главою Адміністрації президента видав сьогодні президент Петро Порошенко. Іншими указами звільнив з посад в. о глави Адміністрації Сергія Пашинського та його заступника Олега Рафальського.

Зазначимо, що Ложкін був бізнес-партнером Порошенка, коли вони разом придбали компанію KP-Media (журнал і сайт "Кореспондент", портал Bigmir) в американського підприємця Джеда Сандена. Окрім того, Порошенко передавав Ложкіну в управління свої радіостанції. Торік Ложкін продав медіа-активи за завищеною ціною олігарху Сергію Курченку, наближеного до сім'ї екс-президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «У Ложкіна немає амбіцій будувати політичну кар'єру — Рибачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути