вівторок, 13 листопада 2007 16:35

У Литвина знають, як досягти компромісу між БЮТ і "Регіонами"

Представник блоку Литвина Ігор Шаров вважає, що помаранчеві погодяться на кандидатуру Адама Мартинюка на посаді голови групи в обмін на прийнятну для них дату першого засідання ВР.

Він пояснив, що демсили очевидно погодяться на таку кандидатуру, оскільки хочуть призначити дату першого засідання на 21-23 листопада в той час, як регіони наполягають на 26. Тому, на його думку, якщо регіони погодяться на дату БЮТ і НУНС, ті в свою чергу підтримають дану кандидатуру.

Коментуючи причини того, що він взяв самовідвід з цієї ж посади, він сказав, що існують чотири політичні сили, які ведуть переговори.

"А наша політична сила згодна висунути кандидатуру на посаду секретаря групи", - додав він.

Представник Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що Партія регіонів не виключає, що погодиться на перенесення дати засідання раніше 26 листопада.

За її словами, позиція партії полягає в тому, що 26 листопада є граничною датою зібрання парламенту, "а якщо робота піде плідно, і група встигне розглянути раніше питання, то Партія регіонів буде підтримувати день, коли все буде зроблено".

"Можливо цей день буде набагато раніше, ніж 26 листопада", - додала вона,.


За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина знають, як досягти компромісу між БЮТ і "Регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі