четвер, 23 жовтня 2008 10:01

У Литвина не вірять в успіх політичного проекту Яценюка

У Литвина не вірять в успіх політичного проекту Яценюка
Розмови про проект, який створює Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, - міфологія. Таку думку висловив народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський.

"З поста спікера парламенту ніхто серйозних успіхів ніколи в українській історії не досягав. Як би він не поводився, а він нічого не робив, щоб парламент організувати", - відзначив політик. Його цитує прес-служба блоку.

"Яценюк був репрезентантом певної політичної сили, але навіть не в цьому суть. Виборець несвідомо переносить свій негатив на спікера, який не може організувати роботу парламенту. Тому надії на нього перебільшені", - вважає парламентарій.

Раніше Яценюк заявив, що поки що зарано говорити про те, з якою політичною силою він піде на вибори. Коментуючи інформацію про те, що він братиме участь в різних політичних проектах, які спеціально створюються "під нього", політик сказав: "По-перше, проекти під мене не готуються. Я вже, в принципі, в такому положенні, що і сам можу проекти робити".

При цьому глава парламенту підкреслив, що є противником яких-небудь політичних проектів. "Я тільки за ідеологічну базу, за партії", - уточнив він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина не вірять в успіх політичного проекту Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі