понеділок, 23 червня 2008 16:15

У Литвина кажуть, що за відставку Кабміну проголосують 280 депутатів

Голосування відповідно до регламенту може проводитися будь-яким способом, у тому числі і руками. Найголовніше, щоб за таку процедуру проголосували 226 народних депутатів.

Про це повідомив народний депутат від Блоку Литвина Михайло Сирота, коментуючи ініціативу "бютівців" Портнова, Томенко і Пилипенка, які пропонують Раді голосувати руками за проект постанови про недовір"я Кабінету Міністрів.

На питання, чи буде Блок Литвина голосувати за відставку уряду, Михайло Сирота відповів, що "спочатку необхідно розглянути зміст цієї постанови і тільки потім ухвалювати рішення. Поки Блок Литвина ще не розглядав це питання на фракції".

На уточнювальне питання, чи зможе Партія регіонів знайти необхідну кількість голосів для того, щоб відправити Тимошенко до відставки, політик підкреслив, що "гіпотетично можливо знайти 226 голосів. Ми побачили дуже цікаву картину на останньому засіданні у Верховній Раді, коли реєструвалися 280 народних депутатів, тому можна говорити, що ці депутати можуть проголосувати за відставку Кабміну", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина кажуть, що за відставку Кабміну проголосують 280 депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі