вівторок, 07 жовтня 2008 14:56

У Литвина хочуть, щоб Ющенко особисто відповів за кризу

Блок Литвина вважає, що має бути порушене питання про особисту відповідальність керівництва держави за хід подій в економічній і політичній сферах України. Про це виступаючи з парламентської трибуни, заявив заступник голови фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський.

Він поцікавився, чому у США, Німеччині та інших країнах світу влада, незалежно від політичної кон"юнктури, знаходить вихід із кризової ситуації, що склалася.

"Тому що там влада не породжує хаос, а навпаки ,гарантує порядок", - додав нардеп.

На його думку, якби українська влада була відповідальною, то керівництво країни замість організації дострокових виборів внесло б на розгляд ВРУ план дій щодо порятунку України від фінансової світової кризи. "Люди чекають таких ініціатив і таких дій. Це необхідно десяткам мільйонів громадян України. Люди вимагають порядку, вони не хочуть і не допустять розвалу України. Люди заслуговують нормальної влади, нормального життя", - підкреслив Зарубінський, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина хочуть, щоб Ющенко особисто відповів за кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі