субота, 27 жовтня 2012 15:24

У лікарні на Херсонщині відправили по 6 бюлетенів на кожного хворого

У лікарні на Херсонщині відправили по 6 бюлетенів на кожного хворого
Фото: 24tv.ua

Учора при видачі бюлетенів в Новокаховській окружній комісії №184 спостерігач від кандидата в народні депутати Бориса Силенкова Ніна Трусова виявила, що на дві лікарні в Новій Каховці і Бериславі було видано майже в 6 разів більше бюлетенів, ніж знаходиться виборців на цих спеціальних виборчих дільницях.

Про це вона повідомила в коментарі для Gazeta.ua.

"При видачі бюлетенів головам дільничих комісій я звернула увагу, що в упаковці для Новокаховської міської лікарні значаться 372 бюлетеня по одномандатному округу та 368 — по загальнодержавному, - розповіла Ніна Григорівна. - Хоча за уточненим списком там усього 64 виборця. У Бериславську районну лікарню направили 180 бюлетенів для 33 виборців", - пояснила Трусова.

За словами спостерігача, бюлетені надійшли в упаковках від Центральної виборчої комісії.

"Очевидно, їх надрукували по числу ліжко-місць. Члени окружної комісії не мають права розкривати упаковку. Після закінчення голосування невикористані бюлетені мають бути погашені. Ми прослідкуємо за цим, аби не було фальсифікацій", - зазначила вона.

Нагадаємо, кандидати від опозиційних партій повідомили, що у Голосіївському районі Києва на адресу дільничних виборчих комісій почали надходити масові заяви громадян про їхні хвороби, які не дозволяють їм самостійно пересуватися. З 22 до 26 жовтня було подано близько 8 тис. таких заяв, що становить майже 15% від числа виборців, які за соцопитуваннями прийдуть на дільниці в цьому районі.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні на Херсонщині відправили по 6 бюлетенів на кожного хворого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі