субота, 05 грудня 2015 17:23

У Кривому Розі вдруге зірвалося засідання слідчої комісії

У Кривому Розі вдруге зірвалося засідання слідчої комісії

У Кривому Розі Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування фальсифікацій на виборах вдруге не змогла провести засідання через відсутність кворуму.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Єгор Соболєв.

"Сьогодні в 13:00 прийшли: голова комісії Леонід Ємець (Народний Фронт), заступник голови - Павло Костенко (Самопоміч), члени комісії Сергій Висоцький (Народний Фронт), Ігор Луценко (Батьківщина), Юрій Левченко (Свобода), Олександр Черненко (Блок Петра Порошенка)", - написав він.

Таким чином, 6 з 12 членів комісії не з'явилися не засідання. Таким чином кворуму не було.

"Не прийшли - Костянтин Усов (БПП, повідомив комісії, що повинен залишатися в Кривому Розі через вибори керівництва районних рад), Сергій Алексєєв (БПП, повідомив, що повинен бути в Ужгороді), Олег Купрієнко (Радикальна партія, не повідомив комісії причину відсутності), Євген Рибчинський (Воля Народу, повідомив, що завершує лікування, може працювати з неділі), Андрій Шипко (Відродження, не повідомив комісії причину відсутності), Костянтин Павлов (Опозиційний Блок, не повідомив причину відсутності)", - перерахував Соболєв.

Нардеп написав, що члени комісії, які прийшли на засідання, "переконалися у відвертих порушення на виборах мера Кривого Рогу".

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі вдруге зірвалося засідання слідчої комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі