вівторок, 22 лютого 2011 15:23

У Криму в ДТП пасажирці відірвало руку
5

Вранці, 22 лютого, в Керчі водій, перебуваючи за кермом "БМВ", не впорався з керуванням. Машину викинуло за межі проїжджої частини і вона врізалася в дерево. У результаті ДТП серйозно постраждала пасажирка автомобіля - їй відірвало руку.

На місці ДТП бригада медиків діагностувала у постраждалої жінки травматичну ампутацію правої руки на рівні верхньої третини плеча та травматичний шок першого ступеня. Лікарі провели протишокову терапію, наклали джгут і відвезли в міську лікарню. У водія автомобіля, за попередніми даними, серйозних травм немає.

Як розповіли в прес-службі Керченської ДАІ, водій і пасажир "БМВ" не були пристебнуті ременями безпеки. Мабуть, тому не спрацювала жодна з подушок безпеки.

До того ж, як розповіли очевидці ДТП, дорога була покрита льодом, а на автомобілі була встановлена літня гума.

Як повідомлялося, у ніч на 22 лютого у столиці в районі станції метро "Видубичі" через сніг з мосту впала фура. Водій, ймовірно, не врахував дорожньої обстановки - проїжджа частина була засніжена, а він їхав дуже швидко.

Водій потрапив до лікарні з численними переломами.

Зараз ви читаєте новину «У Криму в ДТП пасажирці відірвало руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі