понеділок, 10 вересня 2007 10:01

У Криму підпалили агітаторку блоку Тимошенко

У кримському селищі Кіровське невідомі підпалили жінку – агітатора Блоку Юлії Тимошенко і пообіцяли спалити її колегу. У першому випадку інцидент стався на очах однорічної дитини.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, агітатор БЮТ Зульфія Велієва вчора близько 19:00 в районі вулиці Франка закликала виборців віддати свої підписи за проведення референдуму, який ініціюється Блоком Тимошенко. Навколо неї зібралося близько 5-7 жителів селища, поряд стояла її дитина, якій ще не виповнилося і двох років.

У цей час хтось підпалив сумку агітаторки, в якій знаходитися агітаційні матеріали. Сумка висіла на плечі у жінки, тому вогонь перекинувся і на її одяг. Агітатор скинула сумку і палаючий одяг. Постраждала отримала незначні опіки, які пізніше були зафіксовані медиками. Хто в натовпі влаштував підпал, залишилося невідомим. Активістка БЮТ подала заяву в міліцію.

Приблизно в цей же час, але в іншому районі Кіровського агітаторові БЮТ Гульнарі Муталовій, яка живе на першому поверсі 2-поверхового будинку, подзвонили на домашній номер. "Подивися у вікно", – сказав невідомий.

Підійшовши до вікна, Муталова побачила під ним палаюче вогнище, в яке незнайомі нею люди кинули агітлітературу Блоку Тимошенко. В цей час голос в трубці додав: "Продовжуватимеш – нарікай на себе". Із цього приводу також було подано заяву в міліцію.

У кримському штабі БЮТ цю інформацію поки не підтвердили, але і не спростували, передає Новий Регіон.

Зараз ви читаєте новину «У Криму підпалили агітаторку блоку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі