понеділок, 14 лютого 2011 19:00

У Криму ліквідовано чотири міністерства

У Криму ліквідовано чотири міністерства

Рада міністрів Криму 14 лютого в рамках адмінреформи затвердила нову структуру виконавчої влади півострова. У кримському уряді з 13-ти міністерств залишилися дев'ять.

Про це повідомляє головне управління інформаційної політики РМ АРК.

Низку міністерств очолили віце-прем'єри кримського уряду. Міністри, які залишилися без своїх відомств, стануть першими заступниками.

При цьому голова Ради міністрів АРК Василь Джарти стверджує, що реструктуризація кримського уряду не є скороченням робочих місць.

"Ми людей на відсотки не рахуємо. Кожного будемо оцінювати за ефективністю його роботи", - сказав Джарти.

Він також стверджує, що реструктуризація дасть змогу перерозподілити фінанси і більш ефективно заохочувати кожного співробітника.

"Фонд зарплати праці всіх міністерств і відомств залишиться колишнім, а значить зарплати співробітників будуть рости", - стверджує Джарти.

Нагадаємо, 9 грудня минулого року президент України Віктор Янукович підписав указ "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади".

Таким чином, започатковано адміністративну реформа, яка передбачає скорочення апарату державних органів влади в країні на 30-50%.

З 112 органів центральної виконавчої влади створено 63. Зокрема, 16 міністерств, 28 служб, 13 агентств і 7 інспекцій.

Зараз ви читаєте новину «У Криму ліквідовано чотири міністерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі