середа, 16 квітня 2014 13:19

У Краматорську українські військові замаскувались під сепаратистів - Соболєв

У Краматорську українські військові замаскувались під сепаратистів - Соболєв
Фото: topwar.ru

Лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв заявляє, що українські військові в'їхали в Краматорськ Донецької області на БТРах з російськими прапорами, щоб "партизанським способом потрапити в місто".

Про це Соболєв повідомив журналістам у Раді.

За словами Соболєва, про те, що українські військові використовували російські прапори, сьогодні в Раді заявив в.о. міністра оборони Михайла Коваля.

"Це наші збройні підрозділи використовували партизанський метод проникнення в ті частини, які на сьогоднішній день контролювалися військовими підрозділами РФ і тими сепаратистами, які ними фінансуються. Я думаю, що цей захід буде відомо протягом години-трьох, і ви зрозумієте, що це фактично прорив, який був таким способом забезпечений нашими підрозділами. Це офіційна інформація, яку надав міністр оборони", - сказав він.

Нагадаємо, в Слов'янськ Донецької області близько 11:30 середовища прибуло три бронетранспортери під прапорами Росії. Інформацію про прибуття в Краматорськ військової техніки під російськими прапорами Міністерство оборони України спростувало.

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську українські військові замаскувались під сепаратистів - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі