вівторок, 29 вересня 2020 10:29

У Краматорську побили чоловіка, який відмовився брати агітку ОПЗЖ

У Донецькій області в місті Краматорськ біля агітаційного намету ОПЗЖ побили 20-річного чоловіка, який відмовився взяти агітку. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Інцидент стався 27 вересня.

Чоловік на ім'я Богдан Науматуллов розповів у Facebook, що йшов із дівчиною у напрямку парку імені Пушкіна, біля продуктового магазину на перехресті вулиць Академічна та Дружби стояв агітаційний намет ОПЗЖ.

"Накинулися за патріотичні погляди та відмову брати агітаційну гидоту партії ОПЗЖ.

Я здалеку ще побачив, що готуються дати мені свою газетьонку. Думав обійти та не брати, але жінка була настирна та майже перекрила мені шлях, суючи у руки свою прорасейську гидоту. Я відмовив та пішов далі. За спиною почув два голоси (жіночий та чоловічий), які мене назвали хамом і бидлом. Де вони були ці обоє - не знаю, до цього моменту не озирався назад, може стояли там біля агітнамету, може просто йшли позаду.

Я обернувся та спитав, чого та з якої причини мене так називають, на що чоловік підійшов до мене впритул та почав лаятися в мою сторону. Я зрозумів, що чоловік явно з проросійськими поглядами, якщо так відреагував на мою відмову брати гидотну агітацію, та я задав йому одразу питання "В якій країни ви живете?", на що хлопак продовжував в мою адресу вигукувати образливі слова (з чого не зрозуміло, я ж задав наче просте питання).

Ми з дівчиною почали переходити дорогу через вулицю Дружби до парку. Чоловік різко зняв свою сумку і всучив її своїй "подрузі" та накинувся на мене зі спини, завдавши мені удару з ноги у спину, та хотів продовжити напад. Я встиг дістати газовий балон та направив в його сторону, від чого хлопак відбіг. Балон не спрацював на нього, він був вже без тиску кисню і не розпилював розчину, після цього на мене почала нападати дівчина з руками у лице.

За цей час чоловік обійшов дівчину та напав на мене, підбігши та поваливши на асфальт, чим наніс мені тілесні ушкодження та декілька разів наніс удари в бік та спину (благо був портфель, який прийняв удари на себе)", - розповів мешканець Краматорська.

Автор: oporaua.org
 

Далі постраждалий викликав поліцію і у відділку написав заяву про напад.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне легке тілесне ушкодження".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло медведчуківських і мураєвських телеканалів показали в одному відео

Колишній мер Слов'янська Неля Штепа, яку підозрюють у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та створенні терористичної групи чи організації, зареєструвалась кандидаткою в міські голови.

Крім того у Слов'янську балотуються 2 кандидатів, які співпрацювали з бойовиками, повідомив представник України в Тристоронній контактній групі в Мінську Денис Казанський.

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську побили чоловіка, який відмовився брати агітку ОПЗЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі