середа, 13 жовтня 2010 18:17

У Костенка пропонують прирівняти комунізм до порнографії

У Костенка пропонують прирівняти комунізм до порнографії

Закон про "Про захист суспільної моралі" потрібно доповнити нормою про заборону "пропаганди аморальної комуністичної ідеології". З такою ініціативою виступив заступник глави Української народної партії, народний депутат Ярослав Джоджик.

Нова редакція закону "Про захист суспільної моралі" забороняє пропаганду національної і релігійної ворожнечі, фашизму, війни, порнографії, обмежує оборот продукції, що містить пропаганду еротики, алкоголю, насильства.

"Демократична Європа раз і назавжди визнала комунізм антилюдським режимом – аналогом нацизму та фашизму, ухваливши в ПАРЄ резолюцію "Про вживання заходів з метою викриття комуністичних тоталітарних систем та про необхідність міжнародного засудження злочинів тоталітарних комуністичних режимів", - цитує Джоджика прес-служба УНП.

Тож, він впевнений, що "аналогічна практика має застосовуватися і в Україні, як у державі-представниці Ради Європи. Тим більше, що саме Україна найбільше постраждала від російського комунізму та німецького нацизму".

На переконання депутата, "реалізувати це можна, включивши у законопроект, котрий передбачає заборону пропаганди фашизму, норму про заборону комунізму, під гаслами якого було знищено десятки мільйонів етнічних українців".

"Тому, УНП підтримає законопроект "Про захист суспільної моралі", якщо у ньому буде відображено дух резолюції ПАРЄ та захищено українське суспільства від комуністичної пропаганди, що завдає психіці людей не меншу шкоду, ніж пропаганда фашизму, насильства чи порнографії", - підсумував Джоджик.

Нагадаємо, депутат Ярослав Джоджик раніше виносив на розгляд парламенту законопроект, що передбачає заборону на діяльність Компартії України.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Костенка пропонують прирівняти комунізм до порнографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі