четвер, 14 квітня 2011 18:22

У Компартії вірять, що в Івано-Франківську ще замайорять червоні прапори

У Компартії вірять, що в Івано-Франківську ще замайорять червоні прапори

Івано-Франківській міській раді немає чим звітувати перед своїми виборцями, тому вона приймає скандальні політичні рішення, аби відвернути увагу від нагальних потреб міста.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від Компартії Олександр Голуб, коментуючи прийняття івано-франківськими депутатами рішення щодо заборони використання червоних прапорів в Івано-Франківську.

За словами Голуба, це не є функція міської ради приймати такі рішення.

На думку комуніста, депутати Івано-Франківська не мають досягнень у вирішенні проблем свого міста.

"Як мені здається, фактично прийшов час, що рада має вирішувати, як вона повинна звітуватись перед людьми за вирішення нагальних проблем. А звітуватись немає чим. І, аби відвернути увагу виборців від фактично невирішених проблем міста, проблем корупції, проблем громадян, приймаються такі скандальні політичні рішення", - вважає парламентарій.

Голуб висловив упевненість, що заборона використання червоних прапорів в Івано-Франківську буде скасована.

"Зрозуміло, що це рішення буде відмінено або через прокуратуру, або іншим шляхом. Але вони (депутати Івано-Франківської міської ради - ред.) створюють ілюзію, ніби рада чимось займається. Я думаю, що рада просто не в стані вирішувати ті проблеми, які стоять перед містом, регіоном, і тому вона займається політичним популізмом", - резюмував комуніст.

Нагадаємо, сьогодні міська рада Івано-Франківська прийняла рішення заборонити використання червоних прапорів у своєму місті. Таку пропозицію на розгляд сесії вніс мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії вірять, що в Івано-Франківську ще замайорять червоні прапори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі