вівторок, 15 березня 2011 10:04

У Компартії упевнені, що Євро-2012 - сумнівний бізнес

У Компартії упевнені, що Євро-2012 - сумнівний бізнес

Народний депутат від Компартії, секретар Комітету ВР з питань бюджету Алла Александровська не бачить серйозних інвестицій у державну економіку України. За її словами, гроші розпиляються.

На її переконання, Україна дуже багато грошей витрачає на Євро-2012.

"Ми будуємо дороги, стадіони, готелі... Але якщо дороги – це зрозуміло, вони потрібні завжди, то стадіони і готелі... Вони, звісна річ, під час Євро і принесуть якийсь прибуток і буде якийсь економічний сенс. До нас приїдуть гості, витратять свої гроші, і ми отримаємо якийсь приток фінансових коштів. Але що буде після Євро-2012? Що буде з цими готелями та стадіонами?" - підкреслила нардеп.

За її припущенням, навряд чи ці готелі в подальшому зароблять багато.

"У нас не так багато туристів, адже в нас внутрішня інфраструктура з точки зору інтересу для туристів дуже слабка. В нас хороші музеї, але в якому вони стані? В нас курортна зона, але в якому вона стані?" - зазначила Александровська.

У зв'язку з цим комуністка переконана, що "Євро-2012, якому всі так радіють, з'їдає дуже великі гроші, і що це дуже сумнівний бізнес".

Зараз ви читаєте новину «У Компартії упевнені, що Євро-2012 - сумнівний бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі