середа, 05 грудня 2007 09:33

У компанії Ахметова нове ім`я

Рішенням Наглядової ради компанії "Метінвест Холдинг" Leman Commodities S.A. перейменована в Metinvest International S.A. Про це повідомляється в прес-релізі "Метінвест Холдингу".

Як наголошується в повідомленні, тим самим "Метінвест" завершив процес ребрендинга каналів збуту Служби продажів Дивізіону сталі і прокату - Metinvest International S.A. відповідатиме за реалізацію продукції за межами України і країн СНД.

Згідно з прес-релізом, юридична реєстрація нового імені компанії вже завершена, усі ключові клієнти були наперед поінформовані. Услід за перейменуванням самої компанії будуть змінені назви представництв і офісів в 15 країнах світу, цей процес планується завершити протягом декількох найближчих місяців.

"Перейменування компанії Leman Commodities S.A. у Metinvest International S.A. з одного боку не спричинить за собою жодних істотних змін. Це швейцарська компанія з 10-річною історією, яка зареєстрована в Женеві, і в своїй господарській діяльності повністю керується швейцарськими законами. З іншого боку, включення компанії до складу однієї з найбільших гірничо-металургійних груп СНД означає для наших клієнтів надійніший доступ до якісної продукції і тісніший контакт безпосередньо з виробниками", - наводить прес-служба "Метінвеста" слова директора з продажу Дивізіону сталі і прокату "Метінвест Холдингу" і CEO Metinvest International S.A. Андрія Пархомчука, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У компанії Ахметова нове ім`я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі