Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 16:15

У Кличка заявляють, що знайшли фальсифіковані протоколи

У Блоці Віталія Кличка вважають широкомасштабною провокацією фальсифіковані виборчі протоколи, у яких немає прізвища лідера блоку.

Про це сьогодні на брифінгу заявив довірена особа Кличка у територіальній виборчій комісії Олександр Чорноволенко.

Сам Кличкo заявив, що представники його блоку на деяких виборчих дільницях Києва виявили фальсифіковані протоколи про результати голосування, у яких не було його прізвища.

За його словами, представники блоку виявили фальсифіковані протоколи, у яких не було прізвища "Кличко". Він зазначив, що у таких протоколах після N 30 відразу йшов N 32, а N 31, під яким у бюлетені йде прізвище Кличка, не було.

Кандидат у мери зауважив, що такі протоколи було виявлено у 23-х дільничних комісіях Шевченківського району, а також у низці комісій в інших районах міста.

У свою чергу, довірена особа Кличка у територіальній виборчій комісії Олександр Чорноволенко пояснив, що ці виборчі протоколи мали залишатись у районних виборчих комісіях, однак, за його словами, хтось з організаторів цієї провокації припустився помилки і частина таких фальсифікованих протоколів потрапила у дільничні виборчі комісії, де їх і побачили уповноважені представники блоку.

Чорноволенко зазначив, що така помилка у протоколах не могла бути випадковою, оскільки протоколи перевіряються автоматично, а отже це було зроблено свідомо. "Це широкомасштабна провокація, метою якої є позбавити перемоги на виборах Віталія Кличка", - сказав Чорноволенко.

Він зазначив, що зараз ці протоколи вилучаються, і замість них терміново будуть надруковані інші. При цьому він додав, що якби ці фальсифіковані протоколи було виявлено пізніше, під час закінчення голосування, то невідомо, чи встигли б виправити результати цієї провокації.

Чорноволенко сказав, що зараз це порушення розслідує Служба безпеки України, і Блок Кличка очікує на результати розслідування, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка заявляють, що знайшли фальсифіковані протоколи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути