понеділок, 03 листопада 2008 13:36

У Кличка впевнені, що Черновецький веде Київ "під монастир"

Через непрофесійні дії влади столичний бюджет перебуває на межі катастрофи. Приміром, від реалізації землі за останні 9 місяців до столичного бюджету надійшло лише 40% запланованих грошей. Це сталося, зокрема, через продаж київської землі без процедури аукціонів. Так в інтерв`ю газеті "Экономические известия" прокоментував ситуацію депутат Київради, один з лідерів Блоку Кличка Дмитро Андрієвський.

"На останньому засіданні Київради близько шести соток на проспекті Перемоги продані за 1,968 мільйонів гривень. Вартість сотки – 312 тисяч гривень. Але комерційна ціна 1 квадратного метра землі в цьому районі – 1-2 тисячі доларів. Тому сотка тут має коштувати близько 100-200 тисяч доларів", - розповів в інтерв`ю журналістам Дмитро Андрієвський.

На переконання політика, непрофесійні дії Черновецького призведуть до бюджетного колапсу у столиці. "Недовиконання бюджету Києва буде на рівні 25% по доходах та 35% по видатках. Такий прогноз ми зробили, проаналізувавши динаміку наповнення бюджету. Тобто Київ недоотримає кожну четверту із запланованих гривень", - зауважив Андрієвський.

За словами депутата, сьогодні владі потрібно відмовитися від популізму і діяти, в умовах економічної кризи, дуже рішуче, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка впевнені, що Черновецький веде Київ "під монастир"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі