вівторок, 14 жовтня 2008 10:32

У Кличка сказали з ким він піде на вибори

Депутат Київради від Блоку Кличка Дмитро Андрієвський заявляє, що очолювана ним Селянська демократична партія має намір брати участь у дострокових виборах і блокуватися з Блоком Кличка.

"Зараз ми проводимо переговори з приводу формування блоку і вирішимо, з ким будемо блокуватися. Це може бути Блок Кличка або інші політичні сили. Сподіваюся, що переговори будуть результативними", - сказав Андрієвський у коментарі "Делу".

За його словами, Блок Кличка створений на регіональному рівні, і рішення про його участь у виборах буде залежати в першу чергу від лідера блоку Віталія Кличка, лідера Народного Руху України Бориса Тарасюка і окремих партій, що формували цей блок на регіональному рівні.

Водночас, за словами Андрієвського, існує ще один важливий нюанс, що вплине на переговори.

"Справа в тому, що Віталія Кличка міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запрошує до Блоку Тимошенко. Політрада Блоку Кличка поки не засідала, і це питання не обговорювалося. Але обов"язково буде. У залежності від його позиції ухвалить рішення і наша політична сила", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка сказали з ким він піде на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі