четвер, 28 серпня 2008 20:36

У Кличка прогнозують підвищення комунальних тарифів у Києві

Після продажу "Київводоканалу" мер Києва Леонід Черновецький "умиє руки" в питанні комунальних тарифів, а приватний власник після купівлі комунальної частки акцій підприємства почне жорстку політику повернення витрачених коштів. Про це заявив депутат Київради, один із лідерів Блоку Віталія Кличка Дмитро Андрієвський.

Як повідомили у прес-службі депутата, Д. Андрієвський вважає, що ця політика, передусім, полягатиме у зростанні комунальних тарифів, що істотно вдарить по кишенях киян. "За два із половиною роки правління Черновецького місто втратило усі стратегічні ресурси. Спочатку було роздано землю, сьогодні продають залишки комунальних підприємств. Зрештою, у влади не залишилося інструментів для контролю над економікою міста, що рано чи пізно призведе до повного коллапсу", - підсумував він.

Нагадаємо, на розгляд сьогоднішньої сесії Київради винесено питання про продаж 25,4% акцій ВАТ "АК "Київводоканал". Крім того, на продаж виставлено 28,45% акцій ВАТ "Київгаз" та 50%+1 акція ЗАТ "Хліб Києва".

Раніше перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, що витрати ВАТ "Київводоканал" буде компенсовано із міського бюджету Києва. "Це гарантія того, що тарифи на ці види комунальних послуг залишаться незмінними", - відзначав він, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У Кличка прогнозують підвищення комунальних тарифів у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі