понеділок, 07 квітня 2008 14:15

У Київраду від комуністів йде настоятель Києво-Печерської Лаври

У списку кандидатів у депутати Київради від Компартії третє місце посідає настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло.

Про це журналістам заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляє Ліга.

"Партія бере участь у виборах Київради і вважає, що це головний напрямок нашої боротьби за владу в Києві. Ми не будемо висувати свою кандидатуру в мери, а підтримаємо одного з кандидатів", - сказав він.

Розповідаючи про першу п"ятірку виборчого списку на виборах до Київради, Симоненко повідомив, що перше місце посів Юрій Сизенко – заступник міністра у справах сім"ї, молоді і спорту.

Друге місце – Володимир Мартинюк, що очолює кадрове управління Верховної Ради, третє – владика Павло – настоятель Києво-Печерської Лаври.

Четверте місце – Микола Мартинов – глава Київської міської організації ветеранів, п"яте – Василь Маріазов – заступник міністра внутрішніх справ.

За словами Симоненка, виборчий список КПУ затверджений на міській партійній конференції 5 квітня й до нього включено 52 особи.

"Цей список ще не остаточний. У нього будуть ще додані люди, тому що київська міська партійна конференція ще не закрита", - зазначив лідер КПУ.

Коментуючи факт включення в списки КПУ настоятеля Києво-Печерської Лаври, Симоненко сказав:

"У даний час йде експансія нетрадиційних релігій в Україну. А це веде до втрати духовного коду. Я переконаний, що Київ повинен повернути своє право бути другим Єрусалимом".

Зараз ви читаєте новину «У Київраду від комуністів йде настоятель Києво-Печерської Лаври». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі