Ексклюзиви
субота, 12 квітня 2008 11:36

У Києві з"явився клон Омельченка

У Києві створено виборчий блок однофамільця екс-мера столиці Олександра Омельченка.

На міжпартійній конференції Київської міської організації Партії малого та середнього бізнесу та столичної організації партії "Народна влада" у п"ятницю створено виборчий блок імені Омельченка Олександра Олександровича для участі у перевиборах у столиці.

Як повідомив керівник виборчого штабу блоку Олександр Бояринцев, було також затверджено список кандидатів у депутати Київради від блоку, до якого увійшли 13 осіб, і очолює цей список Омельченко.

Бояринцев зазначив, що їхній кандидат у мери 1977 року народження і не є родичем екс-мера столиці.

"Він дуже молодий, йому 31 рік, але він вже встиг побувати керівником деяких підприємств, зміг проявити себе як талановитий керівник", - сказав керівник виборчого штабу.

Сам кандидат не був присутнім на конференції. Однак Бояринцев пред"явив журналістам нотаріально завірену згоду Омельченка на використання його прізвища у назві блоку.

Керівник штабу також не виключив, що блок підтримає на виборах Київського міського голови колишнього столичного міського голову Олександра Омельченка.

"Ми не збираємося експлуатувати цей бренд, тому що наш Омельченко також видатна особистість", - сказав Бояринцев.

Як повідомлялося, колишній Київський міський голова Олександр Омельченко також братиме участь у виборах мера столиці. 10 квітня було створено виборчий блок "Блок Олександра Омельченка".

Сам екс-мер заявляв, що оскаржить створення Партією малого та середнього бізнесу та партією "Народна влада" "Блоку Омельченка", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явився клон Омельченка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути