вівторок, 20 травня 2008 08:18

У Києві зарізали агітатора Катеринчука

Інцидент стався біля пішохідного переходу поблизу станції метро "Арсенальна". Міліція звертається до водіїв транспорту, таксі, усіх, хто може прояснити обставини інциденту, сповістити про це правоохоронцям.

У понеділок ввечері від ножових поранень помер 19-річний хлопець, що агітував за Блок Миколи Катеринчука біля станції метро "Арсенальна".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на центр громадських зв"язків ГУ МВС у Києві.

За їх інформацією, о 19.14 у міліцію надійшло повідомлення від "швидкої допомоги" про те, що 19-річний хлопець у футболці з агітацією за Блок Миколи Катеринчука помер від ножових поранень у кареті швидкої допомоги.

Прикмети підозрюваного - чоловік 35-40 років, русявий, із сивиною, голова розбита, був одягнений у коричневу сорочку в клітинку, у чорних берцях, у руках у нього були два чорних пакети.

У головкомі відзначають, що ця людина підозрюється в нанесенні важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті хлопця.

На місці працює оперативна слідча група міліції. Причини конфлікту з"ясовуються. Можливо, мотивом злочину стала агітаційна робота хлопця, не виключається також версія побутового конфлікту.

Загиблий хлопець родом з Миколаївської області.   

Зараз ви читаєте новину «У Києві зарізали агітатора Катеринчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі