четвер, 22 жовтня 2020 20:49

У Києві на дезінфекцію дільниць виділили 1,3 млн грн - КМДА

У Києві на дезінфекцію дільниць виділили 1,3 млн грн - КМДА
Місто виділило з бюджету 1 мільйон 300 тисяч гривень на дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту. Фото: glavcom.ua

У Києві на дезінфекцію на виборчих дільницях виділили 1,3 млн грн.

Мити дільниці будуть кожні чотири години, киян просять дотримуватися заходів безпеки, інформує пресслужба КМДА.

"Місто забезпечило виборчі дільниці усім необхідним для голосування під час карантину, утім кожен виборець має відповідально поставитися до особистої безпеки та дотримуватися протиепідемічних норм і рекомендацій", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, що місто виділило з бюджету 1 мільйон 300 тисяч гривень на дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту. Усі виборчі дільниці Києва вже їх отримали.

"У день голосування на дільницю треба прийти у захисній масці або респіраторі, на вході пройти температурний скринінг та опитування щодо наявності симптомів респіраторних захворювань, обробити руки антисептиком та не забувати про дотримання соціальної дистанції. Бажано мати при собі і власну ручку", - повідомили в КМДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За псування бюлетенів Зеленського - каратимуть

Як зазначається, дезінфекцію приміщень виборчих дільниць обов'язково проводитимуть кожні 4 години.

Водночас, на дільницях обладнають місця для збору та утилізації засобів індивідуального захисту, розмітку для дотримання соціальної дистанції. Виборці, які перебувають на самоізоляції, зможуть проголосувати після 18:00, коли до них навідаються члени виборчої дільниці.

70% українців знають про проведення "всенародного опитування" президента Володимира Зеленського у день виборів 25 жовтня. 29% - нічого про це не чули.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на дезінфекцію дільниць виділили 1,3 млн грн - КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі