вівторок, 04 вересня 2012 12:14

У кандидата від "УДАРу" пограбували офіс і викрали автомобіль

У кандидата від "УДАРу" пограбували офіс і викрали автомобіль
Фото: tsn.ua

На кандидата в народні депутати за 216-м округом Києва, депутата Київради Олексія Давиденка чиниться тиск з боку невідомих осіб. Про це повідомляє прес-служба партії "УДАР" Віталія Кличка.

За словами Давиденка, в середу і четвер минулого тижня він проводив зустрічі з виборцями на своєму окрузі - на Рембазі та в районі ДВРЗ у Києві.

"Під час зустрічей були спроби влаштувати провокації - приїжджали молодики спортивної статури, вигукували образи і погрози на адресу кандидата від "УДАРу", - йдеться у повідомленні.

За його словами, люди з машин не виходили, але знімали на фото і відео обличчя агітаторів, номери машин, на яких приїжджають представники "Удару".

"У середу я зустрічався ввечері з мешканцями Рембази. Підїхало три машини, з них вийшли близько 10 хлопців міцної статури у вишиванках, стали ображати всіх, розштовхувати агітаторів, провокувати бійку. У четвер все це повторилося. Побили нашого агітатора", - розповів Давиденко.

А п'ятницю, 31 серпня, невідомі здійснили напад на комерційний офіс депутата, звідки зловмисники винесли всю установчу документацію та системні блоки комп'ютерів.

"Вранці подзвонили працівники офісу і кажуть, що там все розтрощили. Усі телефони, факс розбили об стіну, всі папери скинули посеред кімнати, все поперекидали", - сказав депутат.

"А вранці 3 вересня з-під дому вкрали авто моєї дружини, на якому я напередодні ввечері повернувся додому. Я починаю боятися за життя моєї сім'ї – у мене мала дитина", - додав Давиленко.

Він відзначив, що подав відповідні заяви у міліцію, пов'язує все це з політичною діяльністю і підозрює у тиску "регіонала" Олександра Супруненка.

"До мене продовжують надходити погрози від невідомих осіб. Зараз вирішую питання, як убезпечити родину", - підсумував Давиденко.

Поки що ні зловмисників, які розгромили офіс, ні авто міліція не знайшла.

В "УДАРі" зазначили, що в п'ятницю, 31 серпня, було скоєно напад на комерційний офіс Олексія Давиденка, звідки зловмисники винесли документи і комп'ютери, а в ніч з неділі на понеділок, 3 вересня, у нього викрали автомобіль. Постраждалий вже написав відповідні заяви в міліцію. У партії те, що сталося, пов'язують з політичною діяльністю Давиденка.

"УДАР" звернувся до Генеральної прокуратури і МВС з вимогою втрутитися в ситуацію, оскільки на адресу кандидата "продовжують надходити погрози від невідомих осіб і вчиняється системний тиск", - додали в прес-службі політсили.

Зараз ви читаєте новину «У кандидата від "УДАРу" пограбували офіс і викрали автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі