вівторок, 02 листопада 2010 19:13

У Харкові згорів комп'ютер з результатами виборів

У Харкові згорів комп'ютер з результатами виборів

У Харківській міській виборчій комісії згорів комп'ютер з результатами голосування.

 

Знищено інформацію за останні три з половиною години. Як стверджують члени комісії, доти, поки дані не відновлять, ніяких новин про результати голосування харків'ян не буде.

Як відомо, дані про підсумки підрахунку бюлетенів не оновлювалися з 14.00. Тим часом голова ХОДА Михайло Добкін вже оголосив Геннадія Кернеса переможцем виборів мера.

У "Батьківщині" заявили, що, ймовірно, "певна партія і її люди в міськвиборчкомі приклали мало сил для фальсифікації результатів виборів мера Харкова, що це не допомогло, і довелося "спалювати за собою мости".

Нагадаємо, після опрацювання 48,91% бюлетенів у в.о. міського голови, кандидата від Партії регіонів Геннадія Кернеса 30,77% голосів виборців, у кандидата від ВО "Батьківщина" Арсена Авакова – 28,51%.

За даними Gfk переміг Аваков (34,7%), випередивши Кернеса на 3,8%. Проте Кернес, посилаючись на дані власного підрахунку голосів, заявив, що у Авакова 31,9%, а в Кернеса – 33,4%.

Objectiv.tv

Зараз ви читаєте новину «У Харкові згорів комп'ютер з результатами виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі