пʼятниця, 19 серпня 2011 09:16

У Харкові готуються відзначати День Державного прапора

У Харкові готуються відзначати День Державного прапора

До Дня державного прапора у Харкові на площі Свободи пройдуть дві акції.

Про це повідомив директор Департаменту із взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міськради Валентин Топчій.

"УНП подала повідомлення про проведення акції в суботу, 20 серпня, а Партія регіонів - в неділю, 2 серпня", - повідомив Топчій.

За словами голови ХОО УНП Василя Третецького, в рамках акції "Рідний прапор нас єднає" планується розгорнути прапор розміром 45 на 30 метрів, який передадуть до Харкова з Івано-Франківська, а потім відправлять до Чернігова. Цей прапор, пошитий вдовою донецького шахтаря Марією Дебелятковой, до недавнього часу вважався найбільшим у світі прапором Україні.

За інформацією прес-служби ХОО Партії регіонів, прапор, який розгорнуть активісти ПР буде більше. Його розміри - 70 на 50 метрів.

День Державного прапора в Україні відзначається щорічно 23 серпня. Відповідний Указ в 2004-му році підписав президент Леонід Кучма.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові готуються відзначати День Державного прапора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі