вівторок, 27 листопада 2012 19:49

У Харкові дівчина у масці Тимошенко роздавала автографи на книзі "Аферистка"

Сьогодні біля будівлі Центральної клінічної лікарні №5 у Харкові дівчина у масці Юлії Тимошенко роздавала автографи на книжці "Аферистка". Таким чином вона намагалась принизити екс-прем'єра. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповіла Тетяна Чорновіл, яка балотувалася у нардепи від партії "Батьківщина". Вона також там знаходилася.

За її словами, привітати з Днем народження Юлію Тимошенко біля лікарні зібралось близько 3 тисяч людей. У воріт будівлі зібралися 20 хлопців з прапорами з написом: "Громадська ініціатива О. Каряка. За оновлення політичної еліти".

"Дівчина одягнула маску Юлії Тимошенко. Поряд з нею на стільці посадили плюшеву мавпу у масці Арсена Авакова. Ця фальшива Тимошенко підписувала книжки "Аферистка" і роздавала їх", - розповіла Тетяна Чорновіл.

За словами журналістки, маскарад тривав недовго. Дівчину у масці почали смикати за руки, намагаючись відібрати книги, іграшку скинули на підлогу. У натовпі почалася бійка.

"Мене здивувало, що цих провокаторів захищала міліція від обуреного натовпу. Натовп намагався зірвати з них ці маски, щоб вони не ображали людину тим паче у її День народження. Людину, яка реально бореться за Україну. Вона могла б прийняти всі умови Януковича втекти за кордон і прекрасно собі жити. Але вона вибрала боротьбу. Насправді ганебно принижувати людину у День її народження", - розповіла Чорновіл.

Активістку в образі екс-прем'єра забрала міліція. У натовпі з людей ніхто не постраждав. Ініціатором акції став правозахисник Олександр Каряка. За його словами, цим флешмобом хотіли показати, що Тимошенко точно так підписувала важливі документи, як роздавала автографи. Крім того, учасників акції не влаштовує становище екс-прем'єра за ґратами.

/media/video/469571/1_469571.flv

Зараз ви читаєте новину «У Харкові дівчина у масці Тимошенко роздавала автографи на книзі "Аферистка" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

116

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі