пʼятниця, 16 серпня 2019 13:15

У Гостомелі напали на нардепа Купрія - він звинувачує Матіоса
6

Нападники втекли на сірому Opel
Купрій просить допомогти упізнати нападників
Купрій просить допомогти упізнати нападників
Купрій просить допомогти упізнати нападників
Купрій просить допомогти упізнати нападників

У Гостомелі на Київщині напали на народного депутата Віталія Купрія. У замовленні замаху він звинувачує головного військового прокурора Анатолія Матіоса та президента Ліги змішаних єдиноборств WWFC Володимира Теслю.

Про це він сам повідомив у Facebook.

"Вдалося охороні вибити сумку в одного з нападників-чеченців. Там є водійське посвідчення, картки, мобільний телефон, переписка. Є посилання на організацію "Гідність нації", яку очолює Володимир Тесля. Я звинуватив головного військового прокурора Анатолія Матіоса та Теслю у тому, що вони викрадали нардепа Шепелєва, займалися рейдерським захопленням майна. Вирішили мені помститися", - сказав Купрій.

Він розповів про зв'язки Матіоса з Теслею.

Сьогодні поліція оголосила про розшук сірого Opel Vectra із номерним знаком WJN ST 35. На ньому втекли чоловік і жінка, які напали на народного депутата. Йому в обличчя бризнули сльозогінним газом "Терен-4" та облили невідомою рідиною.

Зараз ви читаєте новину «У Гостомелі напали на нардепа Купрія - він звинувачує Матіоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі