середа, 16 квітня 2014 01:15

У Горлівці екстремісти забарикадувалися в будівлі міськвідділу МВС

У Горлівці екстремісти забарикадувалися в будівлі міськвідділу МВС
Фото: EPA

Сепаратисти захопили і утримують будинок міського управління міліції в Горлівці, зміцнили підступи до приміщення. Перед входом люди збудували три ряди барикад. Частина з них укріплені мішками з піском, інші складаються з використаних автомобільних шин.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

На вході по периметру барикад виставили охорону в шоломах, зі щитами. Люди, які знаходяться за барикадами, продовжують носити мішки. Зовні за процесом спостерігає кілька десятків городян. Думки щодо захоплення відділення у жителів розділилися. "Я негативно ставлюся. Нас це жахає. Особливо вчорашні події. Людям треба підніматися і щось вирішувати, тому що так далі тривати не може - це "бєспрєдєл". Розбили вікна, всі поламали, хіба так можна? Треба шахтарям підніматися", - сказала місцева мешканка Ірина.

Нагадаємо, вчора сепаратисти штурмували будівлю міського управління міліції в Горлівці, керівник якого Андрій Крищенко, відмовився їм підкоритися. Він скинув з козирка входу в будівлю сепаратиста, який намагався знищити український прапор, після чого сепаратисти закидали перший поверх будівлі коктейлями Молотова і почали штурм. 10 правоохоронців були травмовані в ході зіткнення.

Українська влада та країни Заходу, США, вважають, що за акціями сепаратистів у східних областях стоять російські спецслужби. Офіційний Кремль це спростовує.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці екстремісти забарикадувалися в будівлі міськвідділу МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі