вівторок, 08 січня 2008 14:13

У головного податківця з"явилися заступники

Уряд призначив першим заступником глави Державної податкової адміністрації України (ДПАУ) – начальником податкової міліції Владислава Бухарева, першим заступником – Анатолія Даниленка, йдеться в офіційному повідомленні в газеті "Урядовий кур"єр". За цим повідомленням, новими заступниками глави ДПАУ стали Василь Регурецький і Наталія Рубан.

Одночасно уряд звільнив з посади першого заступника глави ДПАУ – начальника податкової міліції Валерія Корячкіна, а також заступників глави ДПАУ Миколу Романіва, Леоніда Боєнка та Івана Приймака.

Після обрання 18 грудня нового уряду на чолі з Юлією Тимошенко 24 грудня віе призначив новим главою ДПАУ Сергія Буряка.

З урахуванням звільнених і призначених заступників, керівник податкового відомства на цей час має ще двох перших заступників: Вадима Кайзермана і Сергія Островича, двох заступників – Олега Матвєєва і Сергія Лекаря, а також в.о. заступника – Григорія Бондаренка.

Раніше Тимошенко заявила про намір істотно скоротити число заступників керівників центральних органів виконавчої влади, орієнтувно до одного першого і трьох простих заступників, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У головного податківця з"явилися заступники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі