неділя, 12 квітня 2020 19:48

У "Голосі" пояснили зниження рейтингу після виборів

У "Голосі" пояснили зниження рейтингу після виборів
На виборах у липні минулого року за "Голос" проголосували 5,82% виборців. Фото: @GolosZmin

Рейтинг "Голосу" після парламентських виборів знизився зокрема через атаки на політсилу.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказала голова партії Кіра Рудик.

"Перша причина. Після парламентських виборів зменшилася комунікація з суспільством. Ми хоч і професійні люди, але нові в політиці. Зараз уже є чітке розуміння, куди рухаємося, що робимо, а що ні.

Друге – напади інших політсил. Це видається дивним. Незважаючи на те, що ми маленькі (фракція. - Gazeta.ua), є центром для атак з усіх боків. Зараз, коли відбуваються зміни в політиці, монобільшість перетворюється на мономеншість, вага "Голосу" зростає. Можемо впливати на рішення парламенту – проголосуємо чи ні", - сказала політик.

Атаки на "Голос" зокрема йдуть від проросійських сил, говорить нардеп.

"Їм не подобається наша позиція щодо будь-яких нових мінських перемовин, що протестуємо проти будь-яких кроків у бік Росії", - сказала Кіра Рудик.

Зараз партія готується до місцевих виборів.

"У нас є 16 осередків у регіонах. Маємо кандидатів у мери в ключових для нас Києві і Львові. Активно розширюємося. Але це не буде бездумне копіювання заради кількості. Вже бачимо на прикладі монобільшості, що стається, якщо кількість стає головною ціллю. Сподіваємося, що місцеві вибори восени будуть", - розповіла голова політсили.

Повну версію інтерв'ю з Кірою Рудик читайте на Gazeta.ua

11 березня Святослав Вакарчук залишив посаду голови партії "Голос". На його місце обрали Кіру Рудик.

Зараз ви читаєте новину «У "Голосі" пояснили зниження рейтингу після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі