вівторок, 23 вересня 2008 14:44

У Генпрокуратурі заперечують побиття секретарки Сацюка

Керівник слідчо-оперативної групи Генпрокуратури в справі про отруєння Віктора Ющенка Галина Климович спростовує інформацію про побиття секретарки екс-заступника глави СБУ Володимира Сацюка під час допиту в ГПУ.

Про це вона заявила в інтерв"ю "Темі", коментуючи інтерв"ю колишньої секретарки Сацюка Вікторії Виницької "Українській правді", у якому вона заявила про побиття її слідчим.

"Груба і дуже брудна інсинуація, яка не знайшла в ході перевірки свого підтвердження. Ніколи прокуратура не "марала" себе подібними речами навіть на районному рівні", - сказала Климович.

При цьому вона назвала дану публікацію "спланованою акцією, спрямованою на дискредитацію" слідчої групи в справі про отруєння Ющенка і на відсторонення її членів від розслідування справи.

"З приводу звинувачень мене у "вибиванні доказів з підозрюваних" виправдуватися не буду, тому що нема в чому. Чому деякі журналісти раптом почали обливати мене брудом і розкручувати цю тему, здогадатися не важко. Відомо, кому вони служать", - сказала Климович.

Вона також зазначила, що "можна було б подати на автора в суд, так не хочеться витрачати енергію на невартий об"єкт, тим більше, що багато хто саме на це і розраховує: щоб Климович загрузла в переписці і судових дрязгах, а значить відвернулася від розслідування справи".

"Колись Луценко сказав мені, що я на цій справі або ввійду в історію, або назавжди заплямую свій авторитет, зароблений роками. Я надаю перевагу першому і не допускаю другого, тому що думка підконтрольних журналістів – це ще не усе. І, слава богу, залишилися журналісти, здатні відрізнити правду від брудної брехні, які не працюють на "підтанцьовці" у сильних світу цього", - заявила Климович.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі заперечують побиття секретарки Сацюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі