середа, 04 травня 2011 14:50

У Генпрокуратурі клянуться, що Луценка не переводили у карцер

У Генпрокуратурі клянуться, що Луценка не переводили у карцер

Генеральна прокуратура України спростовує інформацію про те, що екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перевели в карцер.

Про це сказано в повідомленні прес-служби відомства.

"У засобах масової інформації з'явилося повідомлення про те, що Юрій Луценко переведений в одномісну камеру, карцер. Дана інформація не відповідає дійсності. Луценко Юрій Віталійович, як і раніше, знаходиться в камері, в якій перебував", - наголошується в повідомленні.

У Генпрокуратурі також проінформували, що Луценко "добровільно вживає живильну калорійну суміш".

У повідомленні підкреслюється, що лікарі щодня оглядають екс-міністра, стан його здоров'я задовільний.

Екс-міністр 28 квітня письмово поінформував керівництво Київського СІЗО про відмову від їжі, але з проханням дозволити пити чай і каву з цукром.

Апеляційний суд Києва 22 квітня продовжив термін арешту екс-міністра внутрішніх справ до 26 травня, після чого екс-міністр заявив про намір з 22 квітня розпочати голодування.

Луценко перебуває в СІЗО з 26 грудня 2010 року.

28 січня 2011 досудове слідство у кримінальній справі відносно екс-глави МВС і ще трьох колишніх співробітників відомства встановило, що вони завдали державі збитків у розмірі більше 970 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі клянуться, що Луценка не переводили у карцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі