неділя, 31 жовтня 2010 17:05

У Донецьку "регіонали" заходять у кабінки і показують, за кого голосувати

У Донецьку "регіонали" заходять у кабінки і показують, за кого голосувати

Партія "Єдиний центр" заявляє про втручання Партії регіонів у процес волевиявлення громадян у Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні донецького обласного виборчого штабу партії.

Зокрема, представники партії Балоги зафіксували факт втручання кандидатів у депутати від Партії регіонів зафіксований на виборчій дільниці 156 (Київський район Донецька).

"З самого ранку на цій виборчій дільниці члени виборчої комісії спільно з представниками Партії регіонів порушують закон про вибори", - заявив кандидат у депутати Київської райради від "Єдиного центру" Віталій Юрко.

"На даний момент глава комісії, його заступник і секретар, частина членів комісії перебувають у невідомому місці, а в цей час кандидати від Партії регіонів і невідомі люди виконують їхні обов'язки, зокрема, видають бюлетені", - зазначив він.

"Також регіонали забігають у кабінки для голосування з виборцями і показують, де в усіх семи бюлетенях ставити "галочку", - цитує депутата прес-служба партії.

Крім того, за інформацією "Єдиного центру" на одній з виборчих дільниць група невідомих перекрила вхід до виборчої дільниці.

"Спостерігачам, довіреним особам кандидатів у депутати від "Єдиного центру" ці невідомі заборонили вести відеозйомку і не допускають до членів комісії. Співробітники міліції не діють", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку "регіонали" заходять у кабінки і показують, за кого голосувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі