субота, 17 травня 2008 15:56

У Донецьку міліція побила помічника депутата від БЮТ

У районному Ворошилівському суді Донецька співробітники підрозділу "Грифон" побили помічника депутата від БЮТ, журналіста газети "Острів" Ігоря Нежурка.

Про це повідомляє прес-служба Донецької організації БЮТ.

За даними прес-служби, Нежурко був присутній на судовому процесі як журналіст, і хоча процес не був закритим, суддя вимагав покинути зал засідань.

"Після спроби журналіста поцікавитися причиною заборони, співробітники підрозділу "Грифон", за вказівкою судді, вивели його з залу засідання і нахабним чином побили", - йдеться в повідомленні.

У БЮТ заявляють, що Нежурко попередньо представився помічником народного депутата і журналістом, пред"явив підтверджуючі документи, "однак, це жодним чином не впливало на охоронців".

У результаті побиття Нежурко одержав струс мозку, численні гематоми і був у непритомному стані доставлений машиною "Швидкої допомоги" з будинку суду в найближче травматологічне відділення.

У зв"язку з відсутністю Донецької прописки, після надання першої медичної допомоги, у госпіталізації йому було відмовлено.

"Колеги Ігоря Вікторовича відвезли його додому в Горлівку, де в суботу його стан різко погіршився. Невідомою залишається доля мобільного телефону журналіста, що був зірваний одним зі співробітників "Грифона" і зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

"Грифон" є підрозділом судової міліції, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку міліція побила помічника депутата від БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі