вівторок, 11 вересня 2007 09:32

У Донецьку чекають Януковича, щоб підписати з ним Угоду

 У Донецьку 15 вересня чекають приїзду прем"єр-міністра України Віктора Януковича. Про це сьогодні на колегії Донецької обласної ради повідомив його голова Анатолій Близнюк.

Колегія розглядає три питання:

- Про Угоду про регіональний розвиток Донецької області між Кабінетом Міністрів України і Донецькою обласною радою;

- Про підходи, принципи і стратегічні напрями формування програми економічного і соціального розвитку Донецької області на 2008 рік;

- Про внесення змін до рішення обласної ради від 31.05.2007 р. "Про Програму економічного і соціального розвитку Донецької області на 2007 – 2011 роки".

Під час розгляду питання про Угоду про регіональний розвиток області між Кабінетом Міністрів України і облрадою Близнюк повідомив, що підписати Угоду планується під час візиту у область Януковича 15 вересня. "15-го, швидше за все, буде візит Прем"єра, і під час цього візиту ми підпишемо договір, а потім вже, скажімо, на наступній сесії ми його ратифікуємо", - сказав він, повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку чекають Януковича, щоб підписати з ним Угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі