пʼятниця, 21 вересня 2007 10:24

У Дніпропетровську роблять "політичний" манікюр (ФОТО)

У Дніпропетровську нова модна фішка: пані наносять собі "політичний" манікюр, прикрашаючи нігті портретами найяскравіших українських претендентів на владу або хоча б логотипами партій, які вони представляють.

"Почалося все з того, що студентка Ірина прийшла в салон і попросила зобразити їй на нігтях символіку Партії регіонів, - пояснила майстер Олена Попова. - Вийшов стильний!"

Вже наступного дня ще одна клієнтка захотіла мати такі ж нігтики. Правда, у неї не було яскраво виражених політичних симпатій, і майстер нанесла їй на пальчики логотипи всіх партій - від БЮТ до комуністів, передає "Комсомольська правда" - Україна".

"Середній палець я прикрасила портретом Віктора Януковича, - розповідає Олена. - На оформлення тільки однієї руки пішли дві години!"

За словами майстра, найчастіше просять зобразити тільки Юлію Володимирівну і Віктора Федоровича.

"У Януковича дуже своєрідні риси обличчя, - зітхає Олена. - Тому за прем"єра беру трохи більше. А ось Юлію Тимошенко малювати - мила справа. У неї немає зморшок, і виходить вона завжди красиво", пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську роблять "політичний" манікюр (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі