вівторок, 07 березня 2017 15:51

У директора держпідприємства знайшли золотий годинник від Путіна
3

Фото: facebook.com

У підозрюваного в розкраданні бюджетних коштів керівника одного з держпідприємств Дніпра вилучили золотий іменний годинник від президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомив прокурор прокуратури Дніпропетровської області Іван Солдатов у коментарі "112 Україна".

"Під час проведення обшуку за місцем мешкання керівника одного з державних підприємств вилучили записи, цінності, грошові кошти готівкою, а також годинник від президента Росії Володимира Путіна. Під час обшуку посадовець не був присутній. Зараз він на лікарняному, тому пояснення з цього приводу ще не дав.

6 березня 2017 року йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення - заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах, безпідставній невиплаті заробітної плати громадянам більше, як за один місяць", - розповів Солдатов.

За інформацією прокуратури, 2014 року посадовець уклав договір про капітальний ремонт 12 електродвигунів із фірмою, яка виробляє папір і картон. Компанії перерахував майже 3 млн грн.

Із жовтня 2016-го по січень 2017 року посадовець не виплачував працівникам заробітну плату, внаслідок чого виникла заборгованість у сумі понад 6,4 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновників підозрюють у привласненні з бюджету майже мільйона гривень

На Херсонщині СБУ викрила підприємство, що фінансувало терористів ДНР.

Зараз ви читаєте новину «У директора держпідприємства знайшли золотий годинник від Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі