четвер, 09 жовтня 2008 15:25

У Держдумі Росії теж прокоментували рішення Ющенка

Рішення про розпуск Верховної Ради може обернутися провалом для українського Президента Віктора Ющенка, заявив журналістам у четвер перший заступник голови комітету Держдуми у міжнародних справах Леонід Слуцький.

Слуцький висловив думку, що рішення щодо проведення нових дострокових виборів "підсилює політичну кашу" в Україні.

На його думку, правління "оранжевих" так і не змогло забезпечити стабільність для українців. "Ця Рада (яка створена також за результатами дострокових виборів і яка почала роботу після тривалих переговорів про створення правлячої коаліції) проіснувала менше року і розпадається на догоду одним політичним амбіціям", - сказав депутат.

На думку Слуцького, в умовах глобальної фінансової кризи нові вибори до українського парламенту можуть завдати серйозного удару по економіці країни.

"Найбільші світові держави зараз думають про порятунок національних економік і направляють кошти на стабілізацію систем, а Ющенко оголосив витратні для власного бюджету вибори. Позбавлений будь-якої логіки крок", - заявив Слуцький.

На думку Слуцького, ще рано давати прогнози, хто переможе на парламентських виборах. "Склад нової Ради може виявитися зовсім не таким, яким його хоче бачити Ющенко, оголосивши перевибори, - сказав він. - Не факт, що нові вибори дадуть стійкий розклад політичних сил", повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Держдумі Росії теж прокоментували рішення Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі