четвер, 09 березня 2023 21:07

Спецтема: Війна Росії проти України

У ЦРУ розповіли про вирішальні місяці війни та плани Путіна

У ЦРУ розповіли про вирішальні місяці війни та плани Путіна
Наступні місяці будуть вирішальними у війні. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти не зможуть здійснити значні стратегічні прориви.

Наступні місяці будуть вирішальними у війні, сказав директор ЦРУ Вільям Бернс, передає кореспондентка News Nation Кейлі Маєр.

"Російські військові здатні досягати поступових успіхів, але наша спільна оцінка полягає в тому, що вони навряд чи зможуть здійснити значні стратегічні прориви або підтримувати їх до кінця цього року", – йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін залякує росіян програшем у війні – ISW

Президент РФ Володимир Путін вибирає більш довгостроковий шлях. Бернс вважає, що диктатор подвоїв ставки. Він переконаний, що може змусити час працювати на нього і виснажити західних партнерів України.

"Наступні кілька місяців будуть вирішальними на полі бою в Україні. Саме тому США мають надати всю можливу допомогу", – сказав Бернс.

Володимир Путін сподівається, що на Заході настане "дефіцит уваги" до України. Але він недооцінює рішучість США та партнерів підтримувати Україну у війні, заявив директор ЦРУ Вільям Бернс.

Російський диктатор не звертає увагу на людські жертви. Але йому буде важче, коли труни повертатимуться у найбідніші регіони РФ, заявив Бернс.

Зараз ви читаєте новину «У ЦРУ розповіли про вирішальні місяці війни та плани Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі