вівторок, 15 квітня 2008 08:25

У Черновецького з біографією все нормально, а у Катеринчука - ні

У Черновецького з біографією все нормально, а у Катеринчука - ні
Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду мера столиці нинішнього міського голову Леоніда Черновецького. Таке рішення теривиборчком ухвалив на засіданні в понеділок.

Водночас теривиборчком відмовив у реєстрації депутату фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Миколі Катеринчуку (самовисуванець) у зв"язку з тим, що в його заяві не було згоди на оприлюднення автобіографічних даних.

Крім того, під його виборчою програмою не було особистого підпису.

Голова Київського теривиборчкому Галина Білик повідомила журналістами, що відповідно до законодавства Катеринчук має можливість виправити зазначені помилки протягом 5 днів, після чого теривиборчком розгляне його заяву повторно.

Крім того, у неділю ТВК зареєструвала чотирьох кандидатів на посаду київського міського голови, у тому числі представника Блоку Литвина Віктора Пилипишина.

Таким чином, станом на вечір понеділка офіційно зареєстровані кандидатами 18 осіб, серед яких - відомий боксер Віталій Кличко, перший віце-прем"єр, представник БЮТ Олександр Турчинов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького з біографією все нормально, а у Катеринчука - ні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі