четвер, 21 квітня 2011 16:59

У Черкасах Янукович відкрив лікарню та роздавав автомобілі
12

Фото: ФОТО: Микола Карнарук

Президент Віктор Янукович назвав базову ціну на газ за угодою 2009 року непідйомною, некоректною і несправедливою для України. Про це він заявив у Черкасах. Задля здешевлення ціни Україна готова перейти в розрахунках на російський рубль.

"Якби ми не підписали харківських угод, то загубили б усю Україну, а не те, що промисловість, – відзначив президент. – Знижка в 100 доларів була просто необхідною. І навіть із нею наша економіка працює на межі. Тому ми, маючи достатньо рублів, запропонували росіянам розрахунки в їхній валюті. Навзаєм сподіваємося отримати понижуючий коефіцієнт, тобто зменшення ціни. Таким чином сподіваємося зробити позитивний крок назустріч один одному".

Керівництво держави й надалі розбудовуватиме "позаблокову країну національного прагматизму", впевнений президент.

20 квітня в Черкасах Віктор Янукович відкрив новозбудовану дитячу обласну лікарню на 325 ліжок та 240 відвідувань за зміну.

В урочистостях взяли участь міністри уряду, керівництво Черкаської області й міста.

Янукович і голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб перерізали символічну стрічку на вході до лікарні. Після цього Президент відвідав нову лікарню і оглянув, зокрема, як облаштований в ній травмпункт, рентгенологічне відділення і зал аеротерапії.

Перед адміністративним будинком лікарні зібралося кілька сотень осіб. Багато хто тримав у руках біло-сині повітряні кульки. У перших рядах на стільцях сиділи ветерани війни, інваліди й чорнобильці. Трохи поодаль виставлені в ряд автомобілі й автобуси. Ключі від них вручав президент.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах Янукович відкрив лікарню та роздавав автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі