вівторок, 03 січня 2012 15:10

У БЮТі розповіли, як влада прагне щонайшвидше ухвалити закон про ринок землі

У БЮТі розповіли, як влада прагне щонайшвидше ухвалити закон про ринок землі

Влада намагалася сьогодні провести фіктивне засідання парламентського комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

Про це розповів член фракції "БЮТ-Батьківщина" Василь Кравчук, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Влада хоче у будь-який спосіб та в найкоротші терміни, швидше за все наступного тижня, прийняти злочинний закон про ринок землі", - заявив він.

Кравчук розповів, що він, як автор поправок до закону, разом із народним депутатом, членом регламентного комітету Сергієм Сасом приїхали на анонсоване засідання аграрного комітету, на якому, як виявилося, не було кворуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборону продавати землю сільгосппризначення продовжили до 2013 року

"Як члени регламентного комітету ми заявили про грубе порушення закону про регламент головою комітету, членом Партії регіонів Григорієм Калетніком, який хотів за наявності лише 4-х членів комітету (для кворуму потрібно 12) провести засідання і протягнути поправки до другого читання", - сказав Кравчук.

Він також наголосив, що порівняльна таблиця, яку роздали до засідання, вже була з висновками комітету, засідання якого ще не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов упевнений: Хто проти продажу землі, той підтримує її розкрадання

За словами народного депутата, у цій порівняльній таблиці всі поправки опозиційних депутатів були відхилені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про продаж землі створить на ринку касту спекулянтів - експерт

"На запитання до голови комітету Григорія Калетніка, чому він розпочав роботу, той відповів, що це не комітет, а робоча група. Потім ми запитали, ким створена ця робоча група і хто туди входить – він знову не надав пояснень", - сказав Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі розповіли, як влада прагне щонайшвидше ухвалити закон про ринок землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі