понеділок, 12 березня 2012 13:26

У БЮТі не захотіли бачити Ющенка в єдиному виборчому списку

У БЮТі не захотіли бачити Ющенка в єдиному виборчому списку

"Бютівець" Андрій Павловський вважає нелогічною присутність у списку об'єднаної опозиції екс-президента Віктора Ющенка.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ми не бачимо Ющенка у лавах об'єднаної опозиції. Тим більше, він ніби збирався йти на вибори по мажоритарному округу. Хай визначиться, чого він хоче. Наразі він займає неоднозначну позицію. Завдяки, зокрема, його вкладу зараз Юлія Тимошенко та Юрій Луценко знаходяться за ґратами. Він дав покази у суді проти Юлії Володимирівни. Після цього було засідання Комітету опору диктатурі. Було прийнято рішення рекомендувати "Нашій Україні" виключити Віктора Андрійовича, бо він дискредитує партію та опозицію в цілому. Був ще випадок, коли опозиція на День Соборності 22 січня підписувала угоду, а Ющенко в цей час сидить в Палаці "Україна" разом із Януковичем та Кучмою", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко надумав обиратися в Раду: "Шановні, я молодий"

Павловський наголосив, що досі "Наша Україна" не виконала рекомендації про виключення Ющенка.

"Тому це питання залишається актуальним. Однак ми готові прийняти до своїх лав Валентина Наливайченка, Сергія Бондарчука чи Володимира В'язівського. Можна вітати, що "Наша Україна", яка є членом КОДу, готова долучитися до процесу створення спільного списку. Ми дійсно хочемо, аби опозиція якомога більше об'єдналася, а також щоб у неї був єдиний список на виборах. Для цього вже здійснюються конкретні кроки. Єдиний список буде формуватися на базі двох партій - "Батьківщини" та "Фронту змін". Всі інші партії-союзники будуть приєднуватися та вливатися, як то зробили партії "Реформи і порядок", "Народна самооборона", Народний рух", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі не захотіли бачити Ющенка в єдиному виборчому списку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі