пʼятниця, 04 квітня 2008 09:54

У БЮТ запропонували помститися Німеччині і Франції

Народний депутат України від БЮТ Андрій Шкіль переконаний, що Україна і Грузія повинні відкликати своїх послів з Франції і Німеччини, а українські громадяни - на знак протесту не купувати німецьких і французьких товарів.

"У Бухаресті вчора відбувся Мюнхен-2. Німеччина і Франція, спираючись на власну вигоду, дали українцям справжній урок, хто насправді є супротивником шляху України до Європи. І це не Партія регіонів або комуністи - а саме згадані країни, які йдуть на будь-які великі угоди лише з дозволу Росії. Більш того, віддати питання вирішення членства України в НАТО в руки міністрам закордонних справ Франції і Німеччини це те ж саме, що віддати питання незалежності України в руки Наталії Вітренко", - відзначив нардеп.

"Українці повинні на це відреагувати. Я особисто вважаю, що Україна і Грузія повинні відкликати своїх послів з Франції і Німеччини, а українські громадяни - бойкотувати товари виробництва цих країн, відмовитися від них на суспільному рівні. Зокрема, я сьогодні радий, що маю японський автомобіль", - відзначив він.

Андрій Шкіль також переконаний, що громадськість повинна відреагувати і на дії Партії регіонів, "яка зараз на площах наспівує "Марсельєзу" і "Дойчланд, Дойчланд", що неприпустимо", повідомляє ZAXID.Net.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ запропонували помститися Німеччині і Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі