понеділок, 08 грудня 2008 15:04

У БЮТ вже не вважають Януковича бандитом

Перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін вважає нинішню ситуацію історичною можливістю для політичних сил відкинути старі образи і об"єднатися перед викликами економічної кризи.

Про це сказано у заяві Кожем"якіна, розміщеній на близькому до БЮТ сайті INTV.

"Пройшов час політичних й ідеологічних розбіжностей. Як було написано в одному шанованому українському виданні, що новітня історія України не знає жодного випадку дотримання політичних домовленостей. У нас є серйозний шанс домовитися і довести, що таке дотримання можливо", - йдеться у ній.

На думку Кожем"якіна, зараз – "не час концентруватися на минулих образах, мабуть, як ніколи раніше, потрібне об"єднання всіх, від кого залежить подолання загальної, такої, що не має кольору і політичної орієнтації проблеми – економічної кризи".

"Сьогодні не час воювати і руйнувати. Нащадки не пробачать нам, якщо залишимо їм зруйновану, знесилену, кинуту країну. Пройшов час політичних й ідеологічних розбіжностей", - заявляє він.

При цьому Кожем"якін зазначає, що криза застала владу "зненацька", і чиновники "зустріли її і непідготовленими, і роз"єднаними".

"Ми не змогли стрімко, як того вимагали обставини, виробити програму її нейтралізації. Дуже багато сили і часу доводилося витрачати на подолання опору з боку політичних сил, які відверто саботували всі позитивні починання уряду, без кінця жалили особисто Тимошенко і інтригували проти її команди", - пише він. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ вже не вважають Януковича бандитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі