четвер, 05 червня 2008 13:36

У БЮТ визначились з кандидатурою на пост глави ФДМУ?

Відповідаючи на питання, хто тепер реальний претендент на посаду голови ФДМ, БЮТівець Святослав Олійник сказав: "Думаю, тепер першим пунктом буде звільнення Семенюк, тому що НУ-НС повинен виконати свої зобов"язання. А після її звільнення прем"єр-міністр і фракція визначаться з кандидатурою на посаду голови Фонду держмайна.

Очевидно те, що в еволюційній битві типів керівників – сучасного менеджера, яким є Портнов, і колгоспно-комуністичного управлінця, яким є Семенюк, – загальнодержавний інтелект ще не стоїть на боці державного менеджера".

Олійник прогнозує, що наступний кандидат на посаду голови ФДМ буде десь посередині "між колгоспним управлінцем і сучасним менеджером".

"Очевидно, це буде немолода людина і, скоріше за все, це буде людина, яка має серйозний досвід чиновницької апаратної роботи, але не має досвіду сучасного менеджера. І це не обов"язково буде депутат", – відзначив бютовець.

На уточнювальне питання, кого конкретно він бачить на цій посаді, співрозмовник відповів: "Я не називатиму, кого я бачу на цій посаді, до звільнення Семенюк", пише ІМК.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ визначились з кандидатурою на пост глави ФДМУ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі